Utisci i sugestije

Objavljeno: ponedjeljak, 27 Oktobar 2014
Kontakt forma
Obnavljanje licence

Objavljeno: ponedjeljak, 27 Oktobar 2014

U skladu sa Pravilnikom o izdavanju, obnavljanju i oduzimanju odobrenja za samostalan rad ( licence) i dozvole za rad doktor dentalne medicine je u obavezi predati zahtjev za obnovu Odobrenja mjesec dana prije isteka roka.

Opširnije: Obnavljanje licence

Osnivanje ordinacija

Objavljeno: ponedjeljak, 27 Oktobar 2014

Ova stranica služi da na njoj pronađete odgovarajuće dokumente za osnivanje privatne prakse, grupne privatne prakse, zdravstvene ustanove, te za preseljenje na novu lokaciju ili osnivanje podružnica.

Ove dokumente možete prenijeti na vaše računalo i štampati kako bi ih mogli popuniti i poslati u Stomatološku Komoru Kantona Sarajevo. 

Opširnije: Osnivanje ordinacija

Upis i izdavanje licence

Objavljeno: ponedjeljak, 27 Oktobar 2014

Poštovani članovi i budući članovi Stomatološke Komore Kantona Sarajevo,

Ova stranica služi da na njoj pronađete odgovarajuće dokumente za izdavanje licence.

Ove dokumente možete prenijeti na vaše računalo i štampati kako bi ih mogli popuniti i poslati u Stomatološku Komoru Kantona Sarajevo.

Opširnije: Upis i izdavanje licence

Članska iskaznica

Objavljeno: ponedjeljak, 27 Oktobar 2014

Temeljena je na ideji profesionalne kartice u Europi kojom član može dokazati svoju pripadnost cehovskoj organizaciji, ne samo u BiH, već i u inozemstvu.

Svaki član na svojoj iskaznici nosi jedinstveni barkod, interaktivni temelj za cjelokupnu komunikaciju člana s Komorom (uvid u središnji registar bodova i karticu u Registru).

Opširnije: Članska iskaznica